Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В БЮТі кажуть, що Тимошенко перевірятимуть захисники диктаторів

Четвер, 13 травня 2010, 15:18
До аудиту фінансової діяльності уряду Юлії Тимошенко залучена фірма, яка захищає державних зрадників та шпигунів.

Про це заявив у четвер депутат Роман Зварич, повідомляє прес-служба БЮТ. 

"Очевидно, що фірма залучена по профілю, бо представляє інтереси державних зрадників", - сказав він.

Зварич зазначив, що аудит проводитиметься за державні кошти і "згідно інформації у ЗМІ, гонорари цього "аудитора" становлять сотні тисяч доларів".

Депутат повідомив, що детально вивчив інформацію на веб-сайті фірми Trout Cacheris, де вказано, що вона займається виключно кримінально-процесуальним законодавством.

"На жодній сторінці цієї фірми я не знайшов будь-якої навіть згадки про те, що колись ця фірма займалася аудиторською діяльністю", - сказав він.

За словами Зварича, фірма обслуговувала "надзвичайно цікавих клієнтів", серед яких президент Конго, який визнаний у світі диктатором, американський конгресмен Вільям Джеферсон, який звинувачується у шахрайстві, хабарництві, здирництві та відмиванні брудних коштів.

Депутат знайшов підтвердження інформації про те, що зазначена фірма представляла інтереси Моніки Ленінські.

Представляла в судах також Керол Брунер, яка очолювала агентство захисту навколишнього середовища США, і була притягнута до кримінальної відповідальності за корупцію.

Trout Cacheris також представляла інтереси Шулера Тільнера, який будучи керівником енергетичної групи Merrill Lynuch був пійманий на шахрайстві і засуджений.

Компанія також представляла в судах інтереси шпигунів. Американських Роберта Хансена та Алдріча Еймза, які були засуджені як зрадники США до довічного ув'язнення. Та зрадника США, який діяв в інтересах Ізраїлю Лоренса Франкліна.

Серед клієнтів Trout Cacheris також фігурант Уотергейтського скандалу Джон Мітчелл і перша шпигунка колишнього лідера Куби Кастро в США, яка була засуджена до 13 років ув'язнення.

Як відомо до аудиту діяльності уряду Тимошенко залучать компанії Trout Cacheris, детективне агентство Kroll і юрфірму Akin Gump.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: