Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

1+1 чекає реструктуризація

Вівторок, 18 травня 2010, 18:19
На каналі 1+1 планується "реструктуризація та оптимізація".

Про це "Українській правді" повідомив перший заступник глави профспілкового осередку "Медіафронту", журналіст 1+1 Жан Новосельцев.

За його словами, лідера осередку профспілки, журналіста Мирослава Отковича викликали до керівника відділу кадрів телеканалу і "запропонували підписати листа, в якому йдеться про те, що на каналі найближчим часом планують зробити реструктуризацію та оптимізацію".

Журналісти вважають, що цей процес, "швидше за все, буде пов'язаний зі звільненнями".

Разом з тим, посилаючись на слова Отковича, Новосельцев зазначив, що у цьому листі була відсутня будь-яка конкретика щодо кількості працівників, які будуть скорочені, мети реструктуризації та ін.

"Откович, коли побачив, що у цьому листі відсутня якась конкретика, відмовився підписувати цей лист", - заявив Новосельцев, додавши що після цього одразу був складений акт щодо цієї відмови.

У свою чергу, гендиректор 1+1 Олександр Ткаченко заявив "Українській правді": "На каналі будуть проходити структурні зміни, про що я сказав на зустрічі з журналістами минулої п'ятниці".

"У даній ситуації для колективу ТСН це не новина. Це наш внутрішній процес, який проводиться у зв'язку із структурними змінами у групі каналів і появою нового власника. Він був задуманий ще досить давно", - зазначив Ткаченко.

"Додаткових даних, чи буде хто-то звільнений чи ні...принаймні, поки таких планів немає. Те, що небо стало темним через грозу, ще не означає, що в країні ввели цензуру або когось збираються звільнити", - сказав він.

Як відомо, 6 травня журналісти "Телевізійної служби новин" (ТСН) заявили про введення цензури на телеканалі "1+1". Керівництво телеканалу спростовувало цю інформацію.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування