Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: сестру Парубія звільнили

Вівторок, 18 травня 2010, 21:43
Сестра депутата від НУНС Андрія Парубія звільнена з-під варти.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Я не знаю, з чим пов'язано затримання сестри Андрія Парубія, мені казали, що там якась кримінальна справа, але ми зробили все, щоб її випустили з-під арешту і щоб не було жодних підозр у тому, що десь є якісь намагання братові мстити сестрою", - сказала вона.

"Нехай правоохоронні органи з'ясовують, що там сталося, чи був там хабар, у якому її звинувачують, чи не був. Ми зробили все, щоб її випустили", - зазначила Герман.

"Зараз вона знаходиться у лікарні, їй нададуть допомогу. У неї, здається, тиск піднявся. Вже ввечері вона вже буде біля своєї дитинки", - заявила чиновниця.

Герман вірить, що "ніхто не скривдить цю жінку".

"Я знаю її з давніх років. Вона росла без мами, вони з Андрієм виховувалися сиротами. Це дуже гарні люди, Андрій дуже гарний чоловік, я не пам'ятаю, щоб Андрій хоч муху скривдив в своєму житті", - сказала вона.

"Я не хочу, щоб ми уподібнювалися до помаранчевих, які саджали за ґрати безневинно нас", - додала Герман.

Як відомо, рідна сестра Андрія Парубія - Олена Парубій, яка обіймає посаду начальника управління по роботі з фізособами Департаменту Податкової інспекції Сиховського району Львова, була затримана у вівторок за одержання хабара у 2000 доларів.

Сам депутат називав затримання його сестри репресією проти його родини з боку влади.

На минулому тижні прокуратура завела на депутатів Парубія та Гримчака справу за події у Верховній Раді 27 квітня під час ратифікації угоди про перебування ЧФ РФ в Криму.

Генпрокурор також вимагає зняття недоторканності з цих двох депутатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування