Парубій: Якщо хочете вдарити по мені – бийте по мені, не чіпайте моєї родини

Вівторок, 18 травня 2010, 17:10
 

Депутат від НУНС Андрій Парубій називає затримання його сестри Олени репресією проти його родини з боку влади.

Про це він заявив в коментарі Українській правді у вівторок.

"Сьогодні о 10 ранку була арештована моя молодша сестра у Львові. Це сестра, яку я виховував, бо коли вона була маленькою, загинула наша матір в автокатастрофі. Влада знає, що це одна з найдорожчих мені людей", - наголосив він.

"Як мені стало відомо, за нею (сестрою) давно ведуть спостереження. Сьогодні була здійснена провокативна дія з метою дискредитації. Появилась інформація, що вона звинувачується в отриманні хабаря, але інформація не є достовірною", - заявив Парубій.

"Достовірна інформація, що в кабінеті не знайшли ані копійки. Кошти, про які говориться, лежали в громадському туалеті за сміттєвим бочком. Вони не знайшли жодних відбитків пальців її рук", - підкреслив депутат.

Він  наголосив, що затримання проводилося не при передачі хабаря.

Парубій також повідомив, що його сестра перебуває під арештом протягом всього дня.

"Моя сестра має  двомісячну донечку. Я сподіваюся, що вони не запроторять її за грати вже сьогодні... Я переконаний це широкомасштабні репресії. Я хочу сказати владі, якщо хочете вдарити по мені - бийте по мені. Не чіпайте моєї рідної людини. Це не по-чоловічому!" - заявив Парубій.

"Очевидно, що репресії, які вони почали проти мене, сьогодні перекинули на мою родину. Вони хочуть знищити мою родину, бо побачили, що не можуть залякати мене, тому пробують залякати мою родину", - заявив він.

"Просто у влади здали нерви і вони фабрикують цю білими нитками шиту справу для того, щоб вдарити по мені", - вважає депутат.

Як відомо, генпрокуратура завела на двох депутатів Парубія та Гримчака справу за події у Верховній раді 27 квітня під час ратифікації угоди про перебування ЧФ РФ в Криму.

Генпрокурор також вимагає зняття недоторканності з цих двох депутатів.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News