Рейдери Маркова захопили полігон. А віце-мер влаштував стрілянину.ВІДЕО

Субота, 12 червня 2010, 14:35

Невстановлені особи в маскахздійснили збройне рейдерське захоплення полігону твердих побутових відходів "Дальницькі кар`єри", розташоване поблизу Одеси.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на одеську ТРК "Круг", під погрозами розправи особи в масках вигнали з контрольно-пропускного пункту полігону охорону і працівників комунального підприємства "Одескомунтранс".

Кореспонденти "ТРК "Круг" побачили на полігоні людей у формі з символікою підрозділу "Титан", озброєних автоматами. Пояснити своє перебування тут вони не могли, від спілкування з журналістами відмовилися.

"Справа в тому, що, згідно із законом, міський підрозділ "Титан" не має права діяти за територією міста, не кажучи вже про носіння зброї", - констатував віце-мер Одеси Микола Сердюк.

Він уточнив, що під час захоплення полігону були присутні директор ТОВ "Союз", що є власністю лідера партії "Родина" Ігоря Маркова, а також начальник групи охоронців цього підприємства.

Захопивши КПП люди з автоматами, погрожуючи розправою, вигнали звідти охорону й працівників Одеського комунального підприємства "Одескомунтранс".

Випровадивши робітників-бульдозеристів комунального підприємства, відзначив віце-мер, люди Маркова завели на територію міського підприємства свою техніку.

Документів, що підтверджують законні права на здійснення вищезгаданих дій, пред`явлено не було. Внаслідок захоплення полігону озброєними особами законне керівництво КП "Одескомунтранс" позбавлене доступу до свого підприємства.

"Чим може загрожувати Одесі в більш ніж 30-градусну спеку перекриття дороги автомобілям, які вивозять сміття на міське звалище, неважко передбачати - це ж екологічна катастрофа для міста-мільйонника, - наголосив він.

Люди Маркова стверджують, що нібито керуються рішенням Господарського суду. Проте лише здалека показали керівництву КП "Одескомунтранс" сумнівного вигляду ксерокопію.

У п'ятницю на полігон прибув віце-мер Вахтанг Убірія, який обматюкав присутніх журналістів і розпочав стрільбу з пістолета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування