Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ зробить "будь-які заходи", щоб звільнити Макаренко

Четвер, 24 червня 2010, 21:34
Рішення Печерського райсуду Києва про взяття під варту екс-глави Держмитслужби Анатолія Макаренка буде оскаржено.

Про це заявив депутат від БЮТ Олег Ляшко після оприлюднення вердикту, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на відповідне запитання, політик сказав: "Обов'язково. А як же? І оскаржити, і проводити акції протесту, тобто все, що необхідно, - будь-які заходи, щоб звільнити людину, яка незаконно утримується під вартою, тільки через те, що політична влада дала таку команду".

Крім того, Ляшко підкреслив, що "суддя Марія Пілаєва буде відповідати за це незаконне рішення", зазначається в повідомленні.

"Протараторила собі під ніс рішення: мовляв, він як колишня вища посадова особа може впливати на хід слідства, хоча ніяких доказів надано не було. Очевидно, що політично мотивована справа", - сказав він.

За його словами, це свідчить про політичні репресії: "Мені дуже шкода, що Печерський райсуд, у нього завжди була слава не суду, а кривосуддя. От сьогодні він підтверджує свою таку репутацію - кривосудного суду".

Як відомо, Макаренко затриманий як підозрюваний у ході розслідування кримінальної справи про нанесення збитків державі Україна за результатами розгляду позову "РосУкрЕнерго" в Стокгольмському арбітражі.

В четвер Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Макаренку у вигляді взяття під варту терміном на два місяці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: