Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів каже, що ні на кого не тисне, але обіцяє відповідь

П'ятниця, 4 червня 2010, 14:47
Партія регіонів запевняє, що з повагою ставиться до всіх політичних сил, діяльність яких не суперечить законодавству України.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів у відповідь на звинувачення у тиску на свою адресу з боку Народної партії України, яка входить до Блоку Литвина.

"Народна партія України оприлюднила заяву, в якій мова йде про тиск на її членів з боку Партії регіонів. Утім конкретні приклади - які саме випадки маються на увазі і в яких саме "місцях" вони відбувалися - в заяві не наводяться", - зазначає прес-служба ПР.

Регіонали нагадують, що у заяві Народної партії зазначається лише: "Прагнення місцевих князьків монополізувати не тільки адміністративну, але й політичну владу - контрпродуктивне, адже шляхом залякування заганяти людей до будь-якої партії, у кінцевому рахунку, лише шкодитиме цій партії".

"Наша партія завжди з повагою ставилася й надалі ставитиметься до будь-якої політичної сили, діяльність якої не суперечить законодавству України. Народна партія не є винятком, тим паче, що мова йде про колег по парламентській коаліції", - заявляє прес-служба ПР.

Партія регіонів зазначає, що оскільки їхні партнери не наводять жодного конкретного факту, то надати "вичерпну відповідь по суті зробленої заяви" неможливо.

"Якщо оприлюднена інформація про начебто тиск з боку Партії регіонів на членів НПУ матиме відповідне фактичне підтвердження, Партія регіонів дасть негайну офіційну відповідь і вживе всіх необхідних заходів для припинення будь-яких статутних порушень, якщо вони матимуть місце", - обіцяє Партія регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...