Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов сказав, коли піде у відставку

П'ятниця, 9 липня 2010, 23:07

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов подасть у відставку, якщо хтось із його заступників буде притягнутий до кримінальної відповідальності.

Про це він сказав в ефірі телеканалу Інтер.

"Якщо хтось із моїх заступників, прямих моїх підлеглих, потрапить під кримінальну відповідальність, Могильов одразу напише рапорт", - зазначив міністр.

"Відповідати за свого підлеглого буде і начальник, який зобов'язаний дивитися за його вчинками і його моральним обличчям", - сказав Могильов.

"Якщо хтось із співробітників підпадає під кримінальну відповідальність або під арешт, то його начальник працювати на посаді не повинен", - заявив він.

Також міністр заявив: "Я не збираюся у відставку йти. Я глибоко переконаний, що ті реформи, які я намітив в МВС, я доведу до кінця".

Крім того, він повідомив, що більше 20 офіцерів міліції заарештовані. За словами Могильова, вони заарештовані, зокрема, за зловживання службовим становищем, розкрадання, хабарі. Офіцери нижчої ланки - за тілесні ушкодження, катування.

"На даний момент я не вважаю за можливе захищати честь мундира. На даний момент наш мундир потрібно чистити. Чим ми і займаємося", - заявив Могильов.

"Ми виявляємо кричущі факти корупційних явищ, які в міліції є по окремим нашим підрозділам або по блоках цілих", - сказав він.

За словами міністра, затриманий начальник ОВД Тернопільській області, начальник ДАІ Сумської області, начальники райвідділів у Полтавській області, Львівської області. "Це постаті в міліції, які були священними коровами", - додав Могильов.

"За кожним фактом порушення прав людини ми проводимо найжорстокіші службові розслідування і пояснюємо всім, що дотримання прав людини - це пріоритет у роботі міліції", - зазначив міністр.

Також він підкреслив, що "як тільки з'являться перші ознаки оздоровлення економіки, суспільство зобов'язане зарплату працівника міліції нижньої ланки підняти хоча б до середньої в місті, в якому він працює".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: