Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець скаржиться, що влада намагається знищити правдиві ЗМІ

Середа, 18 серпня 2010, 11:25

Телерадіокомпанія "Чорноморська" досі не може отримати від силових структур документи, за якими арештували її майно, а відтак не може захищати свої права.

Про це заявив народний депутат БЮТ, голова Кримської республіканської партійної організації ВО "Батьківщина" Андрій Сенченко, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Жодні заяви і протести незалежних телеканалів не дають результатів, а систематичний тиск влади на ЗМІ продовжується", - заявив він.

Сенченко наголосив, що відповідно до рішення суду по особам, які "ніколи не мали жодного відношення" до телерадіокомпанії "Чорноморська", майно телекомпанії знаходиться під арештом, а Контрольно-ревізійне управління ретельно перевіряє ЧТРК.

Він повідомив, що телекомпанія досі не може отримати від силових структур документи, згідно яких було заарештоване її майно, а, відповідно, не може захищати свої права.

"Щоб захистити свободу слова ми будемо застосовувати всі правові методи і сподіваємось на підтримку громадськості. Адже тільки об'єднавши зусилля правдивих ЗМІ та небайдужих громадян можна протистояти злочинним діям влади", - заявив Сенченко.

Депутат підкреслив, що ТРК "Чорноморська", "5 канал" і "ТВі" - це телеканали, які дуже чітко дотримуються засад журналістської етики й висвітлюють різні точки зору щодо тієї чи іншій проблематики.

На його думку, "влада за допомогою спецслужб намагається знищити правдиві ЗМІ", повідомляє прес-служба БЮТ.

"У демократичній державі важливо, щоб люди знали різні погляди і думки - і вже самі робили висновок", - сказав Сенченко.

"А владі потрібно, щоб людям нав'язувалась лише одна точка зору і інших думок просто не існувало - це і є основною причиною тиску на правдиві телеканали", - резюмував він.

Як відомо, Сенченко пов'язують із кримською опозиційною телерадіокомпанією "Чорноморська", майно якої нещодавно заарештували і яку перевіряє КРУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: