Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Виявляється vip-дорогу Януковича "замовила" УЄФА

П'ятниця, 27 серпня 2010, 17:11
"Укравтодор" повідомив, що ремонтні роботи на дорогах в бік Конча-Заспи та Межигір'я виконані на  вимогу УЄФА.

Про це йдеться у відповіді відомства на запит віце-спікера Миколи Томенка, який звернувся до керівництва "Укравтодора" з вимогою роз'яснити, на підставі яких рішень та за які кошти здійснюється ремонт цих доріг.

Відомство зазначило, що багаторічна проблема транспортного сполучення на підходах до столиці потребує невідкладного розв'язання напередодні проведення в Україні Євро-2012, повідомляє прес-служба віце-спікера.

В листі зазначається, що відповідні застереження з цього питання були висловлені в процесі підготовки України до Євро-2012 міжнародними установами і, зокрема, УЄФА.

Також повідомляється, що до 2012 Укравтодор року повинен завершити розпочаті ремонтно-будівельні роботи за маршрутами Євро-2012 на підходах до Києва по автодорогах Київ - Чоп, Київ - Одеса, Київ - Ковель - Ягодин, Київ - Харків - Довжанський.

Відомство також має покращити технічний стан дороги Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, а також інших, які потребують невідкладного ремонту.

"А на дорозі Київ - Обухів та Київ - Вишгород - Десна через постійні недоремонти значно погіршилась аварійно-небезпечна ситуація, яку потрібно ліквідувати до початку Євро-2012", - йдеться у повідомленні.

Крім того, "Укравтодор" повідомив, що по автодорозі Київ - Обухів, крім ремонту проїзної частини з її уширенням на початку траси для забезпечення пропускної здатності дороги, передбачається відремонтувати існуючі автобусні зупинки з автопавільйонами.

Також планується встановити транспортну огорожу протяжністю 11,5 кілометрів, виконати роботи з розмітки пішохідних переходів у кількості 26 одиниць, влаштувати пішохідні доріжки протяжністю 2,5 кілометри та ін.

А по автодорозі Київ - Вишгород - Десна на під'їзді до Києва також передбачається відремонтувати покриття дороги, влаштувати освітлення на аварійно-небезпечних ділянках протяжністю 8,3 кілометра.

Планується покращити стан зупинок громадського автотранспорту у кількості 4 одиниці, влаштувати пішохідні доріжки довжиною 1,5 кілометри та реалізувати інші заходи, пов'язані з безпекою руху.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...