Тігіпко запатентував свою партію

Понеділок, 30 серпня 2010, 10:15

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко зареєстрував в "Укрпатенті" товарний знак своєї партії "Сильна Україна".

Це дозволить Тігіпку за бажання використовувати цю назву в бізнес-діяльності, пише "Дело".

За даними видання, товарний знак "Сильна Україна" було зареєстровано у серпні 2010 року. Він призначається для використання одразу в декількох напрямках діяльності.

Серед них - страхування та фінансова діяльність, кредитно-грошові операції, брокерська та посередницька діяльність, реклама, управління справами, менеджмент у сфері бізнесу, адміністративна діяльність у сфері бізнесу, ділове адміністрування.

Водночас заступник голови"Сильної України" Кость Бондаренко заявив, що у Тігіпка немає планів використовувати бренд в бізнес-діяльності.

"Рішення зареєструвати знак партії було прийнято після кількох спроб використовувати його третіми особами, зокрема, для громадської організації", - сказав він.

Газета зазначає, що інші партії і політичні сили дійсно реєструють свої знаки для маси послуг, не пов'язаних з політичною діяльністю.

Так, товарний знак "Соціалістична партія" зареєстровано у класифікаціях "Одяг, взуття, головні убори" та "Організація та проведення з'їздів, конференцій, з'їздів і симпозіумів".

Комуністи зареєстрували свій знак для таких видів діяльності, як реклама і управління справами, друкована продукція, ЗМІ, зв'язок, освіта, юридичні послуги.

Знак "Блок Юлії Тимошенко" зареєстровано у 45 різних класифікаціях, серед яких є абсолютно не пов'язані з політикою послуги і такі види товарів, як, наприклад, мотузки, сітки, навіси, брезент, вітрила, сумки та мішки.

Серед видів діяльності, для яких Арсеній Яценюк зареєстрував свій знак "Фронт Змін", зустрічаються "послуги манекенників для реклами або сприяння продажам".

А торгового знаку "Партія регіонів" взагалі немає в базі даних зареєстрованих знаків для товарів і послуг "Укрпатенту".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News