Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

П'яний "мажор" у Нових Петрівцях збив студентів, машину ДАІ та трактор

Четвер, 16 вересня 2010, 11:12


У селі Нові Петрівці під Києвом "Тойота Камрі" на великій швидкості в'їхала в автомобіль ДАІ, потім збила двох студентів і врізалася у трактор.

Як повідомили газеті "Сегодня" очевидці, водій іномарки Валерій С. представився близьким родичем високопоставленого чиновника, при затримання поводився зухвало й погрожував зірвати зі співробітників міліції погони.

За інформацією видання, ДТП сталося близько 18 вечора напередодні. "Тойота Камрі" на великій швидкості в'їхала в автомобіль ДАІ, слідом за цим збила 17-річних студентів київського вузу Ярослава Гагаріна та Ганну Бахмут, а на завершення урізалася в трактор.

Прізвище порушника в Головному управлінні МВС у Київській області назвати відмовилися, але підтвердили, що такий факт справді мав місце.

Як повідомили в Головкомі, за кермом "Тойоти" перебував бізнесмен, його доставили на огляд у Вишгородську лікарню, однак нарколог не виявив в організмі водія алкоголю.

Тоді штрафника відвезли до Києва, де після обстеження в бюро судмедекспертизи у крові була виявлено 1,6 проміле спиртного (приблизно пляшка горілки).

За фактом ДТП порушено кримінальну справу, винуватець - на підписці про невиїзд.

Травми постраждалого Ярослава Гагаріна виявилися легкими, а в Ганни Бахмут ушкоджені хребет і роздроблені кості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування