Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко радить Януковичу зайнятися бійкою на фестивалі. Лякає "Майданом"

Понеділок, 27 вересня 2010, 15:36

Екс-голова МВС Юрій Луценко підозрює, що чинне керівництво МВС може почати покривати винних у нападі на фестивалі "Гайдамаки.UA" замість покарати їх.

Він вважає, що цей інцидент має взяти під особистий контроль президент Віктор Янукович, повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

На думку Луценка, напад молодиків із битами на учасників фестивалю патріотичної та повстанської пісні, що проходив у місті Ірпінь Київської області, став "черговою ланкою залякування нинішньою владою усіх україномислячих".

"Це ще одна ланка сумного ряду розправ над опозиційними депутатами у Верховній Раді, рейдерського захоплення найпотужніших опозиційних політичних структур, нищення неугодного бізнесу та арештів політичних опонентів нинішнього режиму", - заявив він.

Особливо обурює Луценка в цій ситуації "позиція МВС, керівник якої постійно пояснював велику кількість міліції на опозиційних політичних акціях необхідністю уникнути масових сутичок".

"Цього разу міліція, яка отримала 5 тисяч гривень за послуги охорони громадського порядку, нічого не зробила під час нападу невідомих зловмисників. Більше того, місцевий "Беркут" відмовився реагувати на виклики організаторів фестивалю, а керівник і заступник Ірпінського міського відділення міліції відключили телефони", - заявляє екс-голова МВС.

Відтак, у Луценка "виникають глибокі сумніви у готовності МВС знайти та притягнути до відповідальності винних у нападі на мирних громадян".

"Скоріше, ми маємо справу з відновленням кучмістських порядків, коли міліція покривала злочинців при побитті мирних громадян", - вважає лідер "Народної самооборони".

На думку Луценка, "ця справа не містечкова, це черговий яскравий виклик патріотично налаштованому українському суспільству".

"Вважаю, що цю справу має взяти під особистий контроль президент України, довівши, що він є гарантом прав і свобод, закріплених у Конституції, для кожного громадянина, незалежно від його політичних уподобань", - заявив лідер "НС".

"Або ж зробити вигляд, що нічого не трапилося. І тоді буде зрозуміло: що заборони патріотичних пісень на язиці в регіонала Колесніченка зняті з голови антиукраїнського керівництва держави. Можна зробити й так", - додав він.

"Але варто пам'ятати, що такі "посіви" рано чи пізно дають "сходи" всенародного Майдану", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: