Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НА ДНІПРОПЕТРОВЩИНІ АВТОБУС ЗІТКНУВСЯ З ПОТЯГОМ. Більше 40 загиблих

Вівторок, 12 жовтня 2010, 13:15

У вівторок вранці біля міста Марганець Дніпропетровської області пасажирський автобус "Еталон" зіткнувся з потягом.

Як повідомляє прес-служба МНС, загинула 41 особа, у тому числі - троє дітей. Ще 9 осіб знаходяться у лікарні. 7 постраждалих перевезено в лікарню Дніпропетровська, ще троє постраждалих - нетранспортабельні і залишаються в реанімаційному відділенні Марганецької лікарні.

Начальник департаменту зв'язків з громадськістю МВС Дмитро Андрєєв розповів "Українській правді", що "автобус стояв на залізничному переїзді і був заборонний сигнал".

 "Зі слів диспетчера, який знаходився у цей час на переїзді, з незрозумілих причин автобус, вже коли потяг під'їжджав, виїхав на переїзд, і при спробі переключення передач автомобіль заглох", - зазначив він.

"Сталося зіткнення, і, за попередньою нашої інформацією, біля 300 метрів автомобіль був протягнутий потягом", - додав представник МВС.

"За рішенням міністра на місце ДТП виїжджає група МВС на чолі з заступником міністра Василем Фаринником, також начальник департаменту ДАІ Валерій Лозовий та представник науково-дослідного експертно-криміналістичного центру", - зазначив Андрєєв.

Також, за його словами, глава МВС поставив задачу посилити контроль міліції за проведенням технічних оглядів транспортних засобів, що займаються перевезенням людей, і посилити контроль ДАІ за проїздом залізничних переїздів.

Крім того, як повідомила прес-служба президента, створено штаб із ліквідації наслідків аварії, розслідування причин і допомоги постраждалим та їх сім'ям.

Штаб очолив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, який прибув разом із президентом до Дніпропетровської області. "Клюєв вже виїхав на місце аварії", - йдеться у повідомленні.

Віктор Янукович доручив правоохоронним органам провести ретельне розслідування та встановити винних у ДТП та висловив співчуття рідним і близьким людей, які загинули та постраждали.

Крім того, як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Генпрокуратури, прокуратура Дніпропетровської області порушила кримінальну справу за фактом ДТП. Разом з тим, у відомстві не уточнили за якою статтею порушена справа.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
Усі новини...