На Банковій не кажуть, хто платить російському охоронцю Януковича

Середа, 13 жовтня 2010, 16:36
Глава адміністрації президента Сергій Льовочкін вважає нормальним залучати до охорони Віктора Януковича громадянина Росії.

Про це повідомив на брифінгу глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, коментуючи діяльність росіянина В'ячеслава Заневського в охороні президента.

"Хто буде забезпечувати охорону президента - це наше рішення. І кого ми будемо залучити і коли - фахівців з Росії чи США - це наша справа", - заявив Льовочкін.

"Я просив би цю тему залишити нам, і ми будемо розбиратися", - додав він.

Льовочкін також заявив, що "на сьогодні в.о. керівника охорони президента працює Кобзар Костянтин Миколайович".

Водночас, як відомо, в довіднику адміністрації президента посада керівника охорони президента значиться за громадянином Росії В'ячеславом Заневським.

На питання, чому В'ячеславу Заневському був наданий кабінет на четвертому поверсі адміністрації президента поряд з кабінетом Януковича, Льовочкін відповів: "Це наша справа, хто має в якому приміщенні працювати, і в якому він буде статусі".

Льовочкін також уникнув відповіді на запитання, хто оплачує послуги Заневського.

"Він зарплату тут не отримує. Питання його громадянства, соціального і сімейного статусу - будь-ласка, до нього", - додав Льовочкін.

На репліку журналістів, що адміністрації президента було би логічно провести брифінг з Заневським, Льовочкін сказав: "Я про це подумаю".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...