Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ТАКИ БОЙКОТУВАТИМЕ ВИБОРИ НА ЛЬВІВЩИНІ

Четвер, 14 жовтня 2010, 13:09

Партія "Батьківщина" бойкотуватиме вибори до Львівської міської та обласної рад.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Вона заявляє, що "ВО "Батьківщина" не бере участі у виборах до Львівської міської та Львівської обласної ради, оскільки ТВК в обох випадках зареєструвала фальшиві списки, сформовані та підписані членом провладної коаліції Деньковичем.

"Таким чином, ми бойкотуємо вибори до Львівської міської та обласної рад. З цього приводу лідер партії Юлії Тимошенко зробить офіційну заяву", - йдеться у документі.

Тим часом Львівський обласний адміністративний суд відмовився розглянути позов Львівської "Батьківщини" до ТВК, яка зареєструвала фальшиві списки "Батьківщини".

Засідання суду було призначено на 15.00 год. 13 жовтня, однак розпочалось близько 18.00 год.

"Мабуть, увесь цей час судді радились, як відмовити нам у розгляді справи. Адже вранці 13 жовтня ми подали переконливі та незаперечні докази фальшування реєстрації списків Деньковича", - повідомив голова Львівського обласного осередку "Батьківщини" Роман Ілик..

"Ці документи свідчать про те, що фальшиві списки "Батьківщини" було зареєстровано ТВК після 00.00 6 жовтня, тобто після відведеного законом часу на реєстрацію виборчих списків, а це вже може мати всі ознаки криміналу", - додав він.

Свідками у цій справі мали стати представники обласного осередку Партії захисників Вітчизни, яким ТВК відмовила у реєстрації.

Вони прийшли реєструвати свої виборчі списки 6 жовтня о 23.40 год., та через 30 хвилин ТВК відмовила їм, пославшись на те, що час на реєстрацію вичерпався.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...