Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров: головна сенсація, що немає сенсацій

Неділя, 31 жовтня 2010, 16:13
Прем'єр Микола Азаров не побачив у день голосування жодних сенсацій.

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"На сьогоднішню годину не надійшов жоден дзвінок на гарячу лінію Кабміну, МЗС. Це означає, що рівень можливих порушень на думку тих хто міг би про них проінформувати уряд і МЗС не заслуговує уваги відповідних інстанцій", - сказав Азаров.

"Тобто, тільки локальні є моменти", - підкреслив прем'єр. При цьому він вказав на те, що всі зареєстровані спостерігачі працюють в різних регіонах країни.

Також Азаров додав, що хоча істотних порушень не спостерігається, в окремих регіонах є ситуації, які вимагають розгляду

"Наприклад, в Одесі був жорстоко побитий член виборчої комісії. Це одиничний випадок з таких можливі порушень, але розслідування за цим фактом буде проведено дуже детально і ті, хто це зробив, будуть знайдені і обов'язково покарані", - заявив він.

"Головна сенсація полягає в тому, що ніяких сенсацій на сьогоднішній день немає. Може це й добре", - зазначив Азаров.

Він також заявив, що активніше на місцевих виборах голосують жителі західних регіонів.

Азаров зазначив, що явка виборців відповідає звичайному рівню явки для місцевих виборів і станом на 12:00 вона складала близько 20%. "Найактивніше голосують західні області, там явка вище", - сказав прем'єр.

"Менш активні схід центральні регіони. У цілому ми сподіваємося, що рівень явки буде достатній для того, щоб говорити про високу активність нашого населення", - підкреслив Азаров

Крім того він заявив, що в суботу, у "день тиші", в Україні не було передвиборної агітації: "Вчора був день тиші, як ви знаєте. Абсолютно жодного сигналу про якісь порушення і проведення агітації не надходило нікуди".

"Можна вважати, що ми вже стали такими законослухняними, що виконуємо в точності закон. Я можу тільки сказати спасибі всім нашим партіям. Чи то вони втомилися, чи то занадто інтенсивна була виборча кампанія, і вони вирішили відпочити в суботу. Факти говорять про те, що вони відпочивали ", - підкреслив Азаров.

Як відомо, раніше віце-спікер, БЮТівець Микола Томенко звинуватив президента Віктора Януковича в забороненій передвиборної агітації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: