Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін перевірить свою популярність. Згадає "Миша, че ты такой умный"?

Понеділок, 4 жовтня 2010, 12:49

Голова обласної парторганізації ПР Михайло Добкін піде на вибори у мажоритарному окрузі.

Список мажоритарників затверджений делегатами партконференції Харківської обласної організації ПР, повідомляє УНІАН.

Добкін значиться в ньому номером 1.

Другим номером у списку значиться колишній мер Харкова, заступник генерального директора комунального підприємства "Харківський метрополітен" Михайло Пилипчук.

Обидва кандидати балотуватимуться в депутати обласної ради від Харкова.

За словами Добкіна, балотуватися по мажоритарному округу - це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей та їхнє ставлення до політика.

"Я міг би не обиратися за мажоритарним округом і пройти за списком, але це було б нечесно, тому що саме спілкування з людьми, можливість пройти ногами по дворах, зустрічатися і розмовляти з людьми - це і є запорука успіху будь-якої виборчої кампанії, - сказав Добкін.

"Я вирішив, - додав губернатор, - що найкращою відповіддю всім нинішнім і минулим критикам міської влади буде довіра харків`ян, яку можна буде отримати після прямого, чесного, відкритого голосування".

"Подивимося, як насправді харків`яни ставляться до мене. У їх голосуванні буде частка їх ставлення і до того періоду, коли я керував містом, і сьогодні, коли я вже став головою Харківської обласної державної адміністрації, я гадаю, що це найкращий спосіб по-справжньому дізнатися про довіру людей і ставлення до тебе як до політика", - заявив Добкін.

Він також зазначив, що має намір найближчим часом взяти відпустку за свій рахунок, щоб мати можливість агітувати не використовуючи владні повноваження.

Всього у списку налічується 68 кандидатів у депутати від ПР - в основному члени Партії регіонів і кілька позапартійних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: