ЯНУКОВИЧ ПОГРОЖУЄ ВІДКРУТИТИ ГОЛОВИ МЕРАМ-ОПОЗИЦІОНЕРАМ

Четвер, 11 листопада 2010, 12:12

Президент Віктор Янукович вважає, що представники опозиції в  місцевій владі не повинні бути в опозиції ні до влади, ні до свого народу.

Про це президент сказав на нараді з адміністративно-господарським активом Івано-Франківської області.

"Демократія - це не знущання над самими собою. Це такий конструктивний підхід до життя. Маєш конкурентноздатну програму - будь ласка, реалізуй її, ми можемо створити умови" - заявив президент, повідомляє Інтерфакс-Україна .

"Але коли вважають, що, наприклад, в одному регіоні обрали від однієї партії 5 глав міст, а партія в опозиції - що, це 5 глав будуть в опозиції? Я собі цього не уявляю... Я йому голову відкручу, якщо він не буде займати каналізацією, не буде займатися водою, газом", - додав Янукович.

При цьому президент підкреслив, що центральна влада буде партнером місцевої влади в питаннях вирішення соціально-економічних проблем, і назвав безперспективною позицію тих політиків, які "каламутять воду".

"Перспектива в них буде - куточок... Ми їх багато бачили за роки незалежності, цих політиків. Вони відходять всі й у них таке місце, як кажуть, - маргінали", - підкреслив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування