Янукович вже призначив уряд Тимошенко винним

Середа, 12 січня 2011, 13:57

Президент Віктор Янукович заявив, що уряд Юлії Тимошенко використав частину коштів, отриманих за Кіотським протоколом не за призначенням.

Про це він заявив в інтерв'ю представникам провідних японських ЗМІ, повідомляє прес-служба глави держави.

"Дійсно, на жаль, попередній уряд використав частину цих коштів не за призначенням. Тому новому уряду було поставлене чітке завдання: ці кошти відновити", - сказав президент.

"І нинішній уряд прийняв непросте в умовах триваючої фінансової кризи рішення щодо виділення коштів із загального фонду держбюджету, за рахунок інших чутливих статей видаткової частини, з метою відновлення отриманого від Японії фінансового ресурсу", - заявив Янукович.

"До 20 травня 2010 року наш уряд зробив усе, щоб ці гроші були в розпорядженні Національного агентства екологічних інвестицій. Ми зробили це, зашкодивши, повторюю, іншим програмам. Але в нас не було іншого шляху", - наголосив він.

17-21 січня 2011 Янукович відвідає Японію з офіційним візитом.

Як відомо, Генпрокуратура завершила розслідування справи щодо нецільового використання коштів, отриманих за Кіотським протоколом і висунула звинувачення екс-прем'єру Юлії Тимошенко. Однак у суді ця справа ще не розглядалася.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...