Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко буде ходити в Генпрокуратуру як на роботу

Четвер, 13 січня 2011, 15:35

Юлія Тимошенко вийшла з будівлі Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди з'явилася за повісткою слідчого о 15:00.

За її словами, Генпрокуратура видала постанову, яка зобов'язує її приходити для ознайомлення з матеріалами порушеної проти неї справи щодня і бути присутньою в Головному слідчому управління з 10.00 до 17.00.

Крім того, перед відвідуванням слідчого Тимошенко заявила про падіння міжнародних рейтингів України і зпрогнозувала негативну оцінку з боку ФАТФ (Група розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей), що стосується рівня корупції в країні.

"Сьогодні для Україні шокова новина, тому що міжнародна організація Freedmon House та її міжнародна оцінка того, що відбувається в Україні, є для нас трагічною", - зазначила вона.

"Україну міжнародна спільнота у таких рейтингах виключила з числа вільних країн і це є тим, навколо чого суспільство повинно вести сьогодні дискусії", - сказала Тимошенко.

Крім того, за її словами, згідно з висновками міжнародних організацій знижуються рейтинги свободи слова, свободи розвитку суспільства, рейтинг економічних свобод і глобальний рейтинг конкурентоспроможності України.

"Все це говорить про те, що за один рік країна деградувала так, що повернулася на 10 років назад і продовжує регресувати", - зазначила екс-прем'єр.

"Що стосується корупції, то я думаю, що найближчим часом ми почуємо приблизно такі ж висновки організації ФАТФ, яка проаналізує те, що в України скасовано три сильних антикорупційні закони", - зазначила Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: