Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО НЕ ПУСТИЛИ ДО БРЮССЕЛЮ

Понеділок, 31 січня 2011, 14:28

Слідчий Генпрокуратури в особливо важливих справах відмовив Юлії Тимошенко у задоволенні її клопотання щодо можливості здійснити поїздку за кордон

Про це повідомляє в понеділок відділ зв'язків зі ЗМІ Генеральної прокуратури.

"Слідчий мотивує своє рішення тим, що на вказаний (у клопотанні) час призначені слідчі дії у справі", - сказано в заяві.

"Крім того, є оперативні дані про те, що Тимошенко має намір скористатися поїздкою за кордон, щоб залишити Україну і ухилитися від слідства", - заявляє Генпрокуратура.

Як відомо, Тимошенко перебуває на підписці про невиїзд, оскільки проходить як обвинувачена у справі про нецільове використання її урядом коштів, отриманих у рамках Кіотського протоколу за продаж квот на викиди парникових газів.

Генпрокуратура вже відмовила їй у дозволі на виїзд за межі України, однак Тимошенко вдруге подала клопотання про це з перекладеними запрошеннями.

Екс-прем’єр-міністра й лідера партії "Батьківщина" запрошували відвідати Брюссель на початку лютого європейські політики.

Зокрема, керівники Європейської народної партії Вільфред Мартенс та Антоніо Лопес-Істуріс запрошували Тимошенко на зустріч до штаб-квартири ЄНП в період з 31 січня по 4 лютого. Також її запрошували виступити на святкуванні 50-річчя асоціації Європейських студентів-демократів (EDS) у Брюсселі 1 лютого.

Намір побачитися з Тимошенко у Брюсселі 2 лютого підтверджував факсом і президент Європарламенту Єжи Бузек.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування