Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіоналка" змусила телеканал зняти з ефіру сюжет

Субота, 26 лютого 2011, 16:40

Партія регіонів змусила телеканал СТБ зняти з ефіру сюжет про те, як відбувалася підготовка до телепроекту "Розмова з країною".

Про це в суботу повідомляє Телекритика з посиланням на власні джерела.

Так, за даними Телекритики, депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко подзвонила гендиректору СТБ Володимиру Бородянському і звинуватила журналістів цього телеканалу  у грубій підтасовці подій.

Бородянський наказав зняти сюжет  з ефіру. 

Перед цим ввечері в п'ятницю прес-служба Партії регіонів опублікувала заяву, в якій звинуватила "один із загальнонаціональних каналів під умовною назвою "С ... Б"  у інсценуванні подій та поширенні недостовірної інформації.

Як зазначено у тексті, під час телепроекту "Розмова з країною" на знімальних майданчиках  журналісти різних телеканалів готували сюжети та спілкувалися з учасниками телемосту.

При цьому, як стверджує прес-служба, одна зі знімальних груп намагалася штучно створити сюжет як "добре сплановану фальшивку про ставлення людей до Партії регіонів, президента і проведеної ними політики реформ". 

Між тим джерело "Телекритики" зазначає, що журналісти СТБ не робили нічого з того, що приписує їм прес-служба Партії регіонів.

"У сюжеті, що готувався до ефіру, на відео не фігурувала жодна з дій, про які йшлося в заяві ПР. І якби пан Бородянський побачив той сюжет, то й сам би впевнився у цьому".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: