Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: Янукович дав Європі ще один доказ цензури в Україні

Четвер, 3 лютого 2011, 12:13

"БЮТ-Батьківщина" заявляє, що команда Віктора Януковича "блокує" критичні заяви європейських чиновників на адресу української влади.

Як ідеться в заяві, "два вечори поспіль, 1-го і 2-го лютого, українська влада інтенсивно займалася тим, що блокувала неприємну для вух президента Віктора Януковича інформацію про негативну реакцію високопосадовців Європейського Союзу та депутатів Європейського парламенту на рішення української влади зірвати візит лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко до Брюсселю".

"За винятком двох телеканалів, яких ще не змогли придушити цензори Януковича, провідні українські телеканали скоординовано, - але зрозуміло, що не без втручання з адміністрації президента, - не показали жодної заяви європейських політиків з оцінкою зриву візиту Юлії Тимошенко та його можливими наслідками для європейської інтеграції України", - обурюється "БЮТ-Батьківщина".

Так, перераховують у політсилі, було проігноровано негативні та критичні по відношенню до української влади заяви президента Європарламенту Єжи Бузека, президента Європейської народної партії Вільфреда Мартенса, прес-секретаря єврокомісара з питань розширення Штефана Фюле Наташі Бютлер, екс-президента Європарламенту Ханса-Герта Пьоттерінга, голови делегації Європарламенту по зв`язках з Україною Павла Коваля, міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта, депутата Європарламенту від Великобританії Чарльза Теннока, депутата Європарламенту від Німеччини Міхаеля Галера та інших.

"Звичайно, такі безвідповідальні витівки української влади не залишаться непоміченими європейським партнерами України", - заявляє "БЮТ-Батьківщина".

"На жаль, вони отримають ще один переконливий доказ того, що в Україні реально існує проблема з демократією та свободою слова, а цензура є очевидною. Доказ того, що всі слова Януковича про європейську інтеграцію від лукавого, а його незграбна антидемократична політика веде лише до самоізоляції України", - упевнені в партії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:52
Покоління Z проти еротики. У кіно стало на 40% менше сексуальних сцен
16:31
Рада може вже цього тижня остаточно ухвалити нові штрафи за ухиляння від мобілізації 
16:28
МЗС України заявило, що не визнає президентства Путіна і закликало інші країни зробити те саме
16:19
"Перервою був полон": історія хорунжого "Спайдера", який 10 років служить в Азові і виховує бійців
16:04
"Може призвести до ядерного інциденту": Галущенко прокоментував намір росіян запустити ЗАЕС
16:00
ЗМІ: Країнам ЄС розіслали пропозицію 14-пакета санкцій проти Росії
15:45
SpaceX відкрила бронювання місць для польоту у космос: які напрямки доступні
15:43
фотоЗ’явилися супутникові знімки з місця удару ГУР по швидкісному катеру РФ у Криму
15:41
Глава Єврокомісії озвучила підсумки зустрічі з Сі, де говорили про Україну
15:34
Польський суддя приїхав у Білорусь і хоче просити там політичного притулку
Усі новини...
Реклама: