Партія Ющенка вимагатиме крові Литвина, якщо він не введе нову "Раду"

Четвер, 10 березня 2011, 15:12

"Наша Україна" ініціюватиме відставку спікера Володимира Литвина, якщо він терміново не введе у дію модернізовану систему голосування.

Про це заявив керівник партійної групи, депутат Зиновій Шкутяк з приводу пропозиції Литвина провести чергову дискусію на цю тему у Верховній Раді, повідомляє УНІАН.

"З цього питання не може бути жодних дискусій, адже йдеться про дотримання Конституції держави", - зазначив він.

За словами партійця, спікер намагається уникнути відповідальності за порушення депутатами Конституції при голосуванні чужими картками.

Шкутяк наголосив, що "Наша Україна" вимагає невідкладно ввести в дію нову систему голосування.

"Якщо Литвин і надалі виявлятиме злочинну бездіяльність з приводу протиправного голосування парламенту, ми ініціюватимемо його відставку та притягнення до відповідальності в судовому порядку", - підкреслив депутат.

Шкутяк нагадав, що 2 березня Литвин публічно пообіцяв впродовж тижня підписати розпорядження про введення у дію модернізованої системи голосування, однак тепер відмовляється від цього.

"Литвин дав задній хід, оскільки особисте голосування народних депутатів, відповідно до 84-ї статті Конституції, не входить у плани владної більшості у Верховній Раді", - сказав депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: