Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета Коломойського знову з'явиться

Вівторок, 19 квітня 2011, 15:41

"Газета по-київські" відновлює свій вихід з 28 квітня.

Як йдеться у прес-релізі медіагрупи "ПресЦЕНТР", "Газета по-київські" збереже свою періодичність - 5 разів на тиждень - і ціну.

"Завдання, поставлені новим головним редактором Олексієм Газубеєм перед колективом, як завжди найвищі: бути кращою газетою Києва, бути, як і раніше, найулюбленішою газетою киян", - наголошується у повідомленні.
 
"Зберігши краще, що є в "Газеті по-київські" ми будемо прагнути до динамічного і незалежного висвітлення новин в суспільно-політичному житті, стати на крок попереду найважливих подій у соціальному та культурному житті", - заявили у медіагрупі.

"Для читачів, які оформили передплату на "Газету по-київські", повідомляємо, що неотримані номери за березень і квітень будуть компенсовані додатковою підпискою", - наголошується у повідомленні.

Крім того, регіональні видання медіагрупи "Пресцентр" припиняють свій вихід у друкованих версіях і переходять в онлайн-формат.

Як відомо, "Газета по-київські" місяць не виходила через конфлікт інвестора з колишнім головним редактором Сергієм Тихим.

Власник "Главред-медіа", в який входить "Газета ...", Ігор Коломойський заявив, що жоден номер видання не вийде доти, доки головним редактором залишається Тихий.
  
Разом з тим Тихий наполягав на політичному підтексті його звільнення, а Київська незалежна медіа-профспілка заявляла, що блокування газети почалося після того, як в одному з її номерів вийшла стаття про спілкування президента Віктора Януковича з народом у прямому ефірі на рік його президентства.

13 квітня стало відомо, що Тихий звільнений із займаної посади, а на його місце призначено Олексія Газубея.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: