Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": людей змушують захищати екс-чиновника, який побив рибалок

Четвер, 21 квітня 2011, 10:17

У Чернівецькій області "певні особи" почали примушувати жителів Заставнівського району ставити підписи на захист екс-глави адміністрації Михайла Бойчука.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Чернівецької облорганізації ВО "Батьківщина".

"У Заставнівському районі з ініціативи влади та районного керівництва Партії регіонів розпочато тиск на різні верстви населення з метою збору підписів на захист Бойчука", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підписи збирають серед сільських голів, працівників райдержадміністрації, директорів шкіл, а також за підтримкою звертаються до клієнтів сфери соцзахисту населення - самотніх та інвалідів.

"Громадян просто тероризують і вимагають підтримувати Бойчука, проти якого вже порушено кримінальну справу", - наголосили у "Батьківщині".

В партії розцінюють такі дії "як спробу влади і партії влади чинити тиск на слідство і врятувати Бойчука від відповідальності". "Батьківщина" закликала жителів району "не піддаватися теророві влади".

Як відомо, 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності голови Заставнівської райдержадміністрації Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Прокурор Чернівецької області Петро Коваль підтвердив факт побиття і катування Бойчуком, його родичами й охоронцями чотирьох рибалок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: