Мельниченко не зіпсував Кучмі настрій

Понеділок, 4 квітня 2011, 15:23

Очна ставка Миколи Мельниченка та Леоніда Кучми завершилася.

Про це повідомив сам Кучма після виходу з Генпрокуратури.

"Я сьогодні йшов на зустріч у Генпрокуратуру з добрим настроєм, бо в мене вчора у сімї був ювілей - моєму онуку виповнилося 20 років. І хочу сказати, що настрій мені сьогодні, по великому рахунку, не зіпсували", - зазначив він.

"Я сьогодні ще раз переконався, що правда на моєму боці. А коментувати саму очну ставку між мною і Мельниченком не стану, бо я останнім часом пресу читаю і переконався, що чим менше говориш - тим краще для мене", - сказав екс-президент.

За словами Кучми, він відповідав на деякі питання Мельниченка.

Крім того, відповідаючи на питання, чи допомагав хтось Мельниченку, коли він записував розмови у кабінеті Кучми, він сказав: "Ви кожний день зустрічаєтеся з Мельниченком, в нього й спитайте. І для мене теж важливо було зрозуміти, хто кукловод. Всім зрозуміло, що він був. Але хто це - для мене теж це питання".

"Ви ж хоч аналізуєте ситуацію навколо цієї справи? Коли в Україні утворюється партія, громадський рух, коли створюється "Перший український фронт", я думаю, що ті солдати і генерали, які вмирали на Першому українському фронті, щоб вони зробили з такими заявами", - сказав Кучма.

"Ви хоч трошки думаєте про це? Аналізуєте? Чи в Україні можна говорити про все, ображати всіх, коли завгодно і як завгодно?", - додав екс-президент.

Як відомо, у 2008 році Мельниченко створював громадське об'єднання "Перший український фронт".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування