Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов хоче якісно нового міліціонера

Субота, 9 квітня 2011, 17:37

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов не бачить потреби перейменовувати українську міліцію у поліцію за прикладом Росії.

Про це він повідомив 9 квітня на брифінгу у Львові, передає ZIK.

"Це не найголовніше. Ми спочатку повинні отримати якісно нового міліціонера, а потім думати про те, як перейменовувати", - сказав Могильов.

"Якщо він буде отримувати нормальні зарплату, буде помічником людей і люди будуть про нього хорошої думки, називати його можна як завгодно. Головне, щоб люди йому вірили. Якщо люди йому не будуть вірити, то нема сенсу перейменовувати", – пояснив міністр.

Крім того, як повідомляє прес-служба МВС, міністр зазначив, що діяльність органів внутрішніх справ викликає значні нарікання з боку населення.

Особливо це стосується недотримання прав і свобод громадянина, який так чи інакше змушений спілкуватися із працівниками міліції.

“Кожен факт протиправної діяльності працівників міліції, а особливо це стосується порушення прав і свобод людини, буде каратися найжорсткішим чином. Начальники будуть відповідати за це особисто", - заявив Могильов.

"Я не розумію таких речей, коли у нас когось спіймали, побили, потім відпустили. Якщо ми не можемо доводити справу до кінця, у рамках закону, то не слід за неї братися, краще піти з органів внутрішніх справ України”, - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...