Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стрілком зі Львова виявився син міліцейського чиновника

Вівторок, 10 травня 2011, 14:25

Внаслідок подій 9 травня у Львові затримано 9 осіб.

Про це заявив заступник начальника ГУ МВС у Львівській області Михайло Курочка, передає  ZAXID.NET.

Станом на вівторок, за його словами, одна особа перебуває в лікарні, а загалом зареєстровано 14 потерпілих.

Щодо інциденту з пострілом у помічника депутата із травматичної зброї, Курочка повідомив лише прізвище особи, яка застосувала зброю.

"Його прізвище є Сопільник… То є син", - сказав Курочка.

Фото ТСН

Щодо інциденту, в якому постраждали журналісти, Курочка повідомив:

"Це відбувалося в тому комплексі, коли йшло тих троє людей, серед яких був Сопільник. Поруч були кореспонденти. Сопільник йшов зі своїми двома колегами, і в них на грудях були почеплені на лацканах георгіївські стрічки. Молодики підійшли до них, і між ними виникла сутичка саме з того приводу, що в них стрічки", - сказав він.

"Ті відмовилися знімати (стрічки). Спочатку між ними почалася, я так розумію, відверта бійка… Після того один із них витягнув пістолет, вистрілив, як так розумію в даному випадку, в людину, яка десь була причетна до цього інциденту. В кінцевому результаті у відповідь їх закидали камінням, що видно на плівці", - додав Курочка.

Видання також зазначає, що Сопільник є сином колишнього керівника сектору у науково-дослідному Центрі безпеки дорожнього руху МВС України, полковника міліції Любомира Сопільника. Той є радником начальника ГУ МВС України у Львівській області Богдана Щура.

Як повідомлялося, 9 травня у Львові в ході однієї із сутичок  з травматичної зброї було поранено помічника депутата Львівської міської ради Олега Ковпака.

Крім того, постраждали також журналісти.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування