У президента вчитимуть журналістів знімати Януковича. Через новий інцидент

Середа, 25 травня 2011, 16:01

Під час відвідування президентом Віктором Януковичем учбового центру з підготовки прикордонників на Черкащині між охороною президента та журналістами 5 каналу стався інцидент.

Так, за словами журналіста Азада Сафарова, інцидент стався, коли оператор намагався зняти президента, коли той оглядав військову частину.

"Президент зайшов у одну з кабінок. Мій оператор намагався це зняти через голови чотирьох кордонів охорони. Але мені сказали, що це заборонено. Я попросив оператора відійти убік і зняти президента звідти", - розповів Сафаров.

Він визнав, що "кабінка маленька і в проході можна лише побачити обриси: щоки, вуха".

"В цей момент до оператора підійшла охорона і закрила камеру рукою. Потім підійшов інший охоронець і також попросив нас не знімати. Ми припинили", - розповів Сафаров.

Однак, за його словами, після цього керівник головного управління з питань комунікації Олег Кошелєв, почав телефонувати на телеканал, щоб поскаржитись на роботу журналістів.

"Він не підійшов до нас, щоб розібратись, що сталося. Він одразу став дзвонити. Я обурився, що це схоже на радянські часи", - розповів Сафаров.

Однак журналіст вважає інцидент вичерпаним, бо пізніше охоронець і Кошелєв принесли свої вибачення.

"Викликали охоронця, і пан Кошелєв вибачився, сказав, що він не повинен був дзвонити", - розповів Сафаров.

"А прес-секретар президента Дарія Чепак пообіцяла, що наступного разу нам повідомлятимуть, під яким кутом нам можна буде знімати президента", - розповів Сафаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News