Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-зятя Черновецького засікли завдяки кредитній картці?

Четвер, 26 травня 2011, 09:26

Інтерпол засік зняття грошей з картки екс-зятя мера Києва і столичного депутата В'ячеслава Супруненка в елітному бутіку Мілана.

Про це розповів газеті "Сегодня" на умовах анонімності близький друг Супруненка.

Як відомо, в середу з'явилася інформація про те, що Супруненко, оголошений раніше в міжнародний розшук, нібито затриманий в Італії. Однак офіційно ця інформація не підтвердилася поки.

Друг Супруненка розповів газеті, що колишній зять Леоніда Черновецького "розплачувався кредитною карткою в елітному міланському бутіку, і оскільки дані кредитки були передані в Інтерпол, її моментально засікли й заблокували".

За словами друга, який підтримував зв'язок із Супруненком по телефону, экс-зять мера Києва перебував в Італії уже давно.

Від інших подробиць співрозмовник видання ухилився, сказавши: "Я не хочу нашкодити Славі".

Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін підтвердив, що поки офіційного повідомлення про затримання Супруненка немає.

"Але оскільки в інтернет-виданнях інформація циркулювала, ми направили офіційний запит НЦБ Інтерполу в Італії із проханням підтвердити чи спростувати ці дані. Відповідь ще не прийшла. Надійде - сповістимо", - сказав він.

Голова НЦБ Інтерполу в Україні Василь Неволя також сказав: "Офіційного підтвердження про затримання зятя Черновецького в Італії ми не отримували. Але спростувати інформацію про це теж поки не можемо".

В італійській поліції в середу також не змогли нічого сказати.

Як відомо, Супруненко разом із колегою по Блоку Черновецького і другом Денисом Комарницьким обвинувачується в злочині 6-річної давнини - розбійному нападі на адвоката Ігоря Гранцева в 2005 році.

Однак, на думку джерел "Сегодня" у правоохоронних органах, Супруненко більше важливий слідству в іншій кримінальній справі, порушеній столичним СБУ, - про земельну корупцію в київській владі: зокрема, про вимивання активів "Київміськбуду", "Київхліба", "Київводоканалу".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування