Депутат заперечує, що обматюкав охоронця. Литвин хоче відео

П'ятниця, 17 червня 2011, 11:23

Депутат НУНС Іван Стойко заперечує, що нецензурно висловлювався і штовхав працівника Управління держохорони при спробі перевірити його посвідчення.

Про це депутат заявив із трибуни Верховної Ради, коментуючи інформацію про його участь у такому інциденті, озвучену спікером.

"Справді, вчора, скажімо, перевіряли в нас, народних депутатів багатьох, посвідчення. І заходячи сюди, скажімо, через двері... (я побачив, що) стояв на посту черговий, як завжди це відбувається. Коли я підійшов до нього й він запропонував показати, - я йому показав своє посвідчення", - сказав Стойко.

"Але, Володимире Михайловичу, я не лихословив, як ви казали, я не штовхався й таке інше. Тому я прошу перед всією Україною, перед журналістами всіма, перед моїми колегами спростувати те, що було сказано і названо моє прізвище, що начебто я бив когось чи погані слова говорив", - заявив НУНСівець.

"Тому я прошу зараз з цієї трибуни, щоб це було, мабуть, спростовано. Бо цього не було", - попросив Стойко.

Спікер Володимир Литвин на це відповів: "Я регламентний комітет прошу розглянути це питання, взяти відеоматеріали - у нас відеоспостереження ведеться".

"Шановні колеги, я думаю, з цих випадків прикрих Верховна Рада має зробити висновки", - додав Литвин під бурхливі оплески в залі засідань.

Після цих слів до трибуни швидко пішов депутат Олег Ляшко й почав кричати, коли ж перший заступник голови ВР Адам Мартинюк відповість за інцидент, який стався між ними. На це Литвин нічого не сказав, лише засміявся, у залі також лунав сміх, зазначає УНІАН.

Раніше спікер повідомив, що депутати Іван Стойко і Геннадій Задирко некоректно повелися з працівником Управління держохорони, коли той хотів перевірити їхні посвідчення. За словами Литвина, депутати вживали матірні слова до працівника УДО та поводилися зверхньо, тягали його за форму, били в груди.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...