Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Іващенко йде по стопах Луценка - адвокат

Вівторок, 21 червня 2011, 21:56

Колишній тимчасово виконуючий обов'язки міністра оборони Валерій Іващенко подасть скаргу проти упередженості українського суду до Європейського суду з прав людини.

Про це заявив адвокат Іващенка Борис Нечипоренко в ефірі 5 каналу.

Він повідомив, що Іващенко оголосив голодування, оскільки "впевнений, що таким способом приверне увагу і європейської громадськості".

"Тим більше, що ми підготували, сьогодні-завтра подаємо, відповідну скаргу до Європейського суду з прав людини", - розповів адвокат.

"Ідемо по стопах Юрія Луценка", - додав він.

Як відомо, Іващенко з понеділка почав безстрокову голодовку в СІЗО.

16 червня Іващенко, який звинувачується у скоєнні посадового злочину, оголосив, що почне безстрокову голодовку на знак протесту проти упередженості колегії суддів Печерського районного суду Києва, яку очолює суддя Сергій Вовк.

Цю заяву екс-чиновник зробив у залі судового засідання після того, як суддя в черговий раз відмовив у задоволенні клопотання про зміну запобіжного заходу через різке погіршення стану здоров'я і необхідності провести відповідне лікування.

Головним управлінням військових прокуратур Генпрокуратурою 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу проти Іващенко.

Для нього було обрано запобіжний захід - взяття під варту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування