Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що її арештують

Субота, 25 червня 2011, 11:45

Юлія Тимошенко вважає, що їй буде змінений запобіжний захід на арешт.

Про це вона заявила в ході судового засідання.

Це сталося після того, як суддя висловив їй чергове зауваження про те, що вона має наводити доводи по суті клопотання, "а не розповідати "кримінальні історії постпомаранчевого періоду".

Саме так Юлія Тимошенко назвала історію з відчуженням "Нафтогазом" газу РосУкрЕнерго та протидії цьому з боку Дмитра Фірташа, тодішнього президента Віктора Ющенка та екс-глави митниці Валерія Хорошковського.

"Я думаю, ці люди, яких я тут згадую, теж дивляться цю трансляцію, і я думаю, вам скоро надійде вказівка щодо зміни мені запобіжного заходу на арешт. Але, думаю, що я встигну закінчити", - сказала вона.

Водночас суддя, під час розгляду клопотань Тимошенко, оголосив технічну перерву. "Мабуть, з адміністрації президента подзвонили", - сказала після цього екс-прем'єр.

Під час перерви прихильники Тимошенко у залі суду заявили про можливі провокації з боку правоохоронців.

Так у внутрішньому дворі суду стоять декілька автобусів "Беркуту". Станом на 11:35 з нього виходять люди, перевдягнені в штатське.

На думку присутніх в залі суду, міліціонери будуть використані для провокацій проти людей, які мітингують на Хрещатику.

***

Водночас народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Володимир Яворівський заявляє, що влада готується до арешту Тимошенко.

За його словами, в ході судового засідання "видно, що прокурори і судді бояться аргументації" Тимошенко та часто її переривають, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Також, на думку депутата, про підготовку до арешту Тимошенко свідчить безпрецедентна кількість правоохоронців і спецтехніки на Хрещатику, а також посилення режиму проходження у двір суду для преси та помічників народних депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування