Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура "перерила" Одеський порт

Середа, 29 червня 2011, 21:00

Одеська обласна прокуратура та Управління по боротьбі з організованою злочинністю провели виїмку документів в Одеському порту.

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на прес-службу Одеського МТП.

Озброєні люди в масках увірвалися в управління порту близько 14.30.

"На спинах у них було написано "Міліція", але ніяких підтверджуючих документів вони не надали. Усіх співробітників вивели з кабінетів, а керівників порту закрили в одному з вільних приміщень", - розповіла прес-секретар порту Олена Гиряєва.

У свою чергу начальник порту Микола Павлюк пояснив, що загарбники - слідчі прокуратури і співробітники УБОЗу.

"У слідчого був припис на пошук якихось документів, пов'язаних з готелем на морвокзалі. У прокуратури є питання, що стосуються цього готелю. Раніше ми вже давали їм свої пояснення з цього питання", - розповів начальник.

"Обшук у кабінетах тривав кілька годин. Якщо їм треба, нехай шукають. Все відбувається законно і жодних заперечень у нас немає", - зазначив він.
 
У той же час джерела газети в правоохоронних органах не виключають, що метою візиту була примусова зміна влади на підприємстві.

Повідомляється, що Павлюк кілька годин перебував у закритій кімнаті зі слідчим, після чого поїхав з роботи.

До закінчення обшуку в порту залишився його заступник Юрій Васьков. В облпрокуратурі факт обшуку на Одеському МТП не заперечують, але коментарів з цього приводу поки не дають.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...