Колишня дружина Власенка "здала" його суду

Понеділок, 11 липня 2011, 16:00

До суду надійшла заява колишньої дружини Сергія Власенка Наталії Окунської про те, що він знаходиться у місті Києві.

Відповідний документ під час судового засідання зачитав суддя Родіон Кірєєв.

"Я, колишня дружина народного депутата від БЮТ Сергія Власенка С.В., хочу проінформувати суд про наступне правопорушення: після перегляду сьогодні у прямому ефірі трансляції суду у справі Тимошенко Ю.В., де було сказано, що Власенко відсутній у зв'язку з закордонним відрядженням, хочу поставити вашу честь до відома, що Власенко ще 7 липня повернувся рейсом з Відня і знаходиться у Києві", - процитував він.

За словами колишньої дружини захисника Тимошенко, Власенко "таким чином вводить в оману правосуддя та штучно затягує судовий процес".

"Адміністрація президента в дії", - прокоментувала цю заяву сама Тимошенко.

У відповідь на це суддя закликав екс-прем'єра утриматися від таких висловів та запитав, чи ознайомилася вона з даною заявою Окунської.

"Ще туалетний папір надайте для ознайомлення", - відповіла Тимошенко.

"На які норми моральної поведінки, норми законодавства суду необхідно вказати для того, щоб ви себе нормально поводили у залі судового засідання?", - запитав обурений Кірєєв.

У відповідь на це Тимошенко порадила Кірєєву відносити "промови про моралізаторство" до себе. Після цього суддя ще раз попередив Тимошенко, що вона може бути видалена з залу суду за зневажливу поведінку.

Також екс-прем'єр пояснила, що обов’язки її захисників були розподілені, і Сергію Власенку доручено було збирати докази її невинуватості. "Якщо минулого тижня він був у закордонному відрядженні, то тепер він в Україні збирає докази на підприємствах", - сказала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування