Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українців повернуть з круїзного лайнера через тиждень

Середа, 13 липня 2011, 20:38

65 українців, які знаходяться на борту круїзного лайнера "Ріо" в Ізраїльському порту Ашдод, повернуться на Батьківщину наступного тижня.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ з посиланням на посольство України в Державі Ізраїль.

За інформацією дипустанови, "нещодавно призначений місцевий адвокат, який представляє інтереси екіпажу судна, у тому числі громадян України, повідомив про досягнення домовленості у вирішенні питання щодо виплати членам екіпажу 80% заборгованості по заробітній платі та придбанням для них авіаквитків на повернення в Україну".

Як повідомляє захисник українських моряків, "більшість членів української частини екіпажу погодилась із зазначеною пропозицією".

"За оцінками адвоката українські моряки зможуть повернутися на Батьківщину наступного тижня після завершення всіх юридичних формальностей та придбання авіаквитків", - повідомив речник МЗС Олександр Дикусаров.

За повідомленням Посольства, стан здоров’я українських моряків задовільний.

Посольство України в Ізраїлі підтримує постійний контакт з українськими моряками та тримає цю справу на особливому контролі.

Як відомо, судно під прапором Мальти, на якому українці пропрацювали майже рік у складі міжнародної команди, уже тривалий час стоїть у порту.

Моряки тривалий час намагалися вийти на слід свого роботодавця, який "загубився" під час численних перепродажів лайнера.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: