Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів готові "лизати доріжку до Москви"

Вівторок, 19 липня 2011, 12:33

Україна вступить до Митного союзу з Росією.

Про це заявив регіонал В'ячеслав Богуслаєв в інтерв'ю виданню "Коментарі".

"Україна буде в митному союзі. Це я вам гарантую. Це всього лише питання часу. Сьогодні з боку наших сусідів і партнерів - Росії - йде певне невдоволення цим. Але я би попросив не нагнітати ситуацію і не лаяти владу України", - сказав він .

"Ми говоримо про партнерські стосунки. Але два роки тому, коли ми прийняли країну з порожнім бюджетом, коли була така напружена ситуація з газом...Чому нам не дали товарний кредит? Адже ми не просили газ безкоштовно?", - зазначив депутат.

"Якби нам пішли назустріч і дали товарний кредит, ми б лизали доріжку до Москви", - заявив Богуслаєв.

За його словами, "нам необхідно вступати в Митний союз".

"І не потрібно критикувати нас за таке рішення. Ось декого з наших опонентів посадять, і все буде нормально, не буде навколо цього стільки галасу. І я вам так скажу: я думаю, що формула Віктора Януковича "три плюс один" - це просто для відводу очей опонентів", - сказав регіонал.

"Але є ще інша проблема. Вступ у митний союз передбачає скасування митного збору. А це, ні багато, ні мало, 20% надходжень до державного бюджету України. І ці гроші треба десь брати", - зазначив він.

"Я думаю, що вони (влада) не поспішають з прийняттям такого рішення, тому що цю "дірку" потрібно чимось закрити", - вважає Богуслаєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування