Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чехія знову даватиме візи в Донецьку

Середа, 20 липня 2011, 08:28

Генеральне консульство Чехії в Донецьку відновлює видачу віз із 25 липня.

Про це повідомляється на сайті Генконсульства.

"Згідно з рішенням Міністерства закордонних справ  Чеської Республіки від 25 липня знову відкривається консульський відділ Генерального консульства ЧР у Донецьку", - сказано в повідомленні.

Як відомо, з 1 липня МЗС Чехії тимчасово припинило діяльність Генконсульства у Донецьку "через тривалу бездіяльність української сторони у питанні адміністративного забезпечення діяльності підрозділу".

"На сьогоднішній день Україна усунула перешкоди адміністративного характеру, які перешкоджали здійсненню Генеральним консульством ЧР у Донецьку та іншими представництвами своєї діяльності. МЗС ЧР має можливість відновити стандартний порядок оформлення віз в Україні", - повідомляє тепер Генконсульство.

Тому, починаючи з 25 липня, жителі Донецької, Харківської, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, Севастополя та АР Крим знову можуть подавати заяви на короткострокові шенгенські візи особисто у Генеральному консульстві у Донецьку.

Вони також можуть реєструватись у системі ВІЗАПОІНТ для подання заяви на довгострокову візу/перебування в ГК ЧР у Донецьку, де й будуть оброблятись їхні заяви.

Крім того, особи, які подали заяви на короткострокові шенгенські та довгострокові чеські візи після 1 липня цього року в консульському відділі посольства ЧР у Києві, отримають ці візи в Донецьку.

Також туристичні фірми, акредитовані в Генконсульстві Чехії в Донецьку, від 25 липня можуть подавати заяви для своїх клієнтів у ГК ЧР у Донецьку.

МЗС Чехії впевнене, що адміністративні причини, які призвели до тимчасового закриття візового відділу, не повторяться, і всі представницькі місії Чехії в Україні матимуть можливість виконувати консульську і візову діяльність у повному обсязі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: