Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Щоб владу не привалило, "Український дім" хоче 33 мільйони

Четвер, 21 липня 2011, 15:54

"Український дім" замовив капітальний ремонт своїх приміщень та розробку проекту реконструкції будівлі загальною вартістю 33 млн грн.

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

25 млн грн. за першочергові роботи з капремонту приміщень та інженерних систем будівлі отримає ТОВ "УНР ПІБ", яким володіють кияни Володимир Простітов та Андрій Бондарець. Роботи мають бути закінчені в вересні.

Держпідприємство "Науково-дослідний і проектний інститут містобудування" до кінця року виконає розробку проектної документації з реконструкції будівлі "Українського дому" за 8 млн грн.

Обидва тендери проведені за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника".

Директор "Українського дому" Оксана Гриценко, яка очолює комітет з конкурсних торгів, пояснює застосування такої процедури в першому випадку тим, що на вересень-грудень 2011 року заплановано багато державних та міжнародних заходів, а з деякими контрагентами вже укладено договори.

Це, на думку голови тендерного комітету, обумовлює терміновість виконання першочергових робіт з капітального ремонту.

Також "Українському дому" терміново потрібен проект реконструкції, тому що "актом попереднього технічного огляду фрагментів будівлі "Український дім" від 8 серпня 2010 року встановлено незадовільний стан будівлі, прилеглої території та споруд на ній, а також інженерних мереж".

В обгрунтувальній записці вказано, що термінова розробка проектної документації "необхідна для своєчасного та достовірного подання бюджетного запиту на 2012 рік (для отримання коштів на реконструкцію) та з метою уникнення аварійних ситуацій".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: