Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович і Азаров поспівчували норвежцям

Субота, 23 липня 2011, 14:19

Президент Віктор Янукович висловив співчуття Королю Норвегії Гаральду V у зв’язку з трагічними подіями на острові Утейа та в Осло.

"Від імені народу України та від себе особисто прошу Вас, Ваша Величносте, передати мої співчуття рідним і близьким загиблих, а також побажання скорішого одужання всім постраждалим", - цитує президента його прес-служба.

"Дозвольте висловити щиру підтримку в години скорботи та побажати норвезькому народові мужності і витримки", - йдеться у співчутті Януковича.

Водночас прем'єр Микола Азаров висловив співчуття прем’єр-міністру Норвегії Йенсу Столтенбергу.

Він зазначив, що із сумом дізнався про трагедію, яка призвела до численних людських жертв, повідомляє прес-служба Кабміну.

В урядовій телеграмі до прем’єр-міністра Норвегії Азаров підкреслив, що таким нелюдським і антигуманним вчинкам, які спричинили людські жертви, виправдання немає.

За його словами, Україна рішуче засуджує тероризм, твердо та послідовно протистоятиме будь-яким терористичним проявам і завжди підтримуватиме міжнародну спільноту у боротьбі з цим злом.

Як повідомлялося, в п'ятницю в центрі Осло стався потужний вибух, внаслідок якого згинули сім працівників апарату прем'єр-міністра. Крім того, на острові Утейя внаслідок стрілянини в літньому молодіжному таборі загинуло 84 людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: