Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Норвезький терорист думає, що Чорнобильська аварія - теракт

Понеділок, 25 липня 2011, 13:22

Норвезький терорист у своєму маніфесті, який складається з 1500 сторінок, вважає, що Чорнобильська аварія була організована українським націоналістичним військовим осередком.

Так, у маніфесті під назвою "Європейська декларація незалежності" Андерс Брейвік задається питанням, чи не був Чорнобиль "найбільш успішним антимарксистським ударом в історії".

"Багато політичних аналітиків вважають, що Чорнобиль був одним з двох важливих факторів (Чорнобиль+Афганістан), які зламали хребет Радянському Союзу. Це напевно правда, принаймні це внесло свою лепту в падіння цього марксистського терористичного режиму", - пише Брейвік.

"Але, що якщо це не був нещасний випадок, а скоріше дії українського націоналістичного військового осередку, які вдало провели план?" – спитав він, назвавши цих людей "хоробрими анти-марксистами", які знали, якої шкоди СРСР завдасть аварія.

"Незважаючи на те, що цей сценарій схожий на надуманий, тим не менш не можна остаточно виключати цю можливість", - написав він і додав, що визнання такої "військової поразки" суперечило б інтересам СРСР, як і не було інтересу "збройного українського націоналістичного руху брати на себе відповідальність".

На думку Брейвіка, "взяття відповідальності за таку атаку в результатів спонукало б радянських тиранів повністю знищити всіх українських націоналістів та патріотів".

"Скільки мільйонів СРСР знищив: 40-60 мільйонів? І скільки б ще знищив, якби не ці сміливі українські націоналісти?" – запитав норвезький терорист.

Між тим, цим своїм описом він обумовлює загрозу мусульман для Європи.

"Чи можна морально виправдати атаку такого рівня, щоб зупинити геноцид, який відбувається, щоб знищити все європейське?" – питає він.

Так Брейвік зазначив, що кількість людей, які постраждали від мусульман, "зрозуміло, що ці цифри будуть еквівалентні 10-50 Чорнобилям".

Він також в своєму маніфесті схвально висловився про прем'єра Росії Володимира Путіна.

"Путін, схоже, справедливий і рішучий лідер, вартий поваги", - написав терорист і додав, що не хотів би бути його ворогом.

Також Брейвік поділив Європейців на три раси. Одна з цих рас – нордична, до якої він включив "в більшій мірі" Україну, Росію та Білорусь.

Як відомо, Ьрейвік взяв на себе відповідальність за теракти, які були скоєні в Норвегії в п'ятницю 22 липня. Спочатку в центрі Осло була підірвана машина з вибухівкою, а пізніше терорист відкрив вогонь по учасниках молодіжного табору на острові Утойя в 40 кілометрах від норвезької столиці.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування