Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко розповів, як Білорусію ставлять на коліна. Його не заплескали

Неділя, 3 липня 2011, 14:44

Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявляє, що "кольорових" революцій в країні не буде.

"Нам посилено і цілеспрямовано нав'язують безсовісні сценарії "кольорових" революцій, написані під копірку в столицях окремих країн", - заявив Лукашенко у неділю, виступаючи на військовому параді з нагоди Дня незалежності Білорусі.

"Ми розуміємо, що мета цих атак - посіяти невпевненість і тривогу, зруйнувати суспільну злагоду. Зрештою - поставити нас на коліна і звести до нуля всі завоювання незалежності. Цьому не бувати", - підкреслив він.

За його словами, "сильні світу цього застосовують проти неугодних країн зброю масового інформаційного ураження".

Президент заявив, що "мета всього цього - диктат, нав'язування політичної волі, уніфікація світу, примус народів до нового світоустрою", повідомляє Інтерфакс.

 

У той же час, як передає "Білоруський партизан", під час промови Лукашенка ніхто масово не плескав у долоні, як до цього закликала опозиція.

"Журналісти почули, як по міліцейській рації передали про перших затриманих. Лукашенко закінчив промову. Були боязкі спроби почати плескати в долоні, але цих людей швидко зупинили. "Хто починає плескати, до того підходять ззаду і відводять під руки", - повідомляють слухачі" , - пише видання.

"Парад завершений. Лукашенко ніхто не освистав і не заплескав, але народ і не підтримував білоруського правителя", - відзначає "Білоруський партизан".

Лукашенко приймав парад не один, а разом зі своїм незаконнонародженим сином Колею.

 

На білоруському президентові були золоті погони з вишитими гербами, на хлопчику був військовий мундир поскромніше.

Видання також повідомляє, що, за даними міліції, подивитися парад зібралися 150 000 чоловік. Проте журналісти передають приблизно про 5 000 "роззяв і учасників дійства".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування