Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб її кров брала тільки її медсестра

Понеділок, 22 серпня 2011, 10:09

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко знову заявляє про симптоми в неї невідомої хвороби та вимагає негайного огляду лікарів.

Про це вона заявила на початку судового засідання в понеділок.

"У мене зберігаються симптоми невідомої мені хвороби, я вимагаю медичного огляду. Я не довіряю лікарям, яких ви мені підіслали і не хочу мати ніяких справ з представниками влади, яких направляє Віктор Янукович до мене в СІЗО", - сказала Тимошенко.

За її словами, вона готова бути оглянутою її особистим лікарем в будь-яку хвилину під час засідання суду або у перерві.

"Я обіцяю, що ніяким чином не буду використовувати свій стан здоров'я для обґрунтування клопотання про зміну міри запобіжного заходу. Я вважаю, що мене утримують незаконно, але не буду посилатись на свій стан здоров'я, аби бути звільненою", - заявила Тимошенко.

У відповідь на це суддя Кірєєв заявив, що у наявній у суду інформації "стан здоров'я підсудної є задовільним, про що свідчать результати огляду лікарів СІЗО".

"Але мене ніхто не оглядав. Я не проходила жодного огляду жодним лікарем. Я не довіряю тому консиліуму, який був зібраний владою, аби мене оглянути. Тому я вимагаю дотримання моїх прав згідно Цивільного кодексу та Конституції на огляд моїм особистим лікарем та медсестрою", - зазначила Тимошенко.

Кірєєв відмовляється розглядати це клопотання.

Тимошенко заявила про те, що, якщо влада наполегливо буде вимагати її огляду, у неї є підозри, що влада хоче приховати щось в її аналізі крові, і тим більшим в неї буде бажання бути оглянутою особистою медсестрою і щоб збір крові робила її сестра.

У відповідь на це Кірєєв відповів: "Не треба засідання суду перетворювати на шоу".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...