Міліція: авто телевізійниці обстріляли через неправильну парковку

Понеділок, 22 серпня 2011, 19:45

Машину директора з виробництва телеканалу ТВі Катерини Єрмолович обстріляли з метою покарати її "за неправильну парковку".

Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю київської міліції.

Як відомо, раніше телеканал ТВі поширив інформацію про те, що автомобіль Єрмолович "Honda Civic" обстріляли.

"Інформація про стрілянину за адресою вул. Гайдара, 50, де розташовано офіс TVi, надійшла до Голосіївського райуправління ГУМВС України в Киві о 17 год. 04 хв. О 17.10 начальник столичної міліції Олексій Крикун дав розпорядження на введення в Києві плану "Перехоплення", - йдеться в повідомленні.

"Слідчо-оперативною групою столичної міліції, яка прибула на місце події, виявлено, що в автомобіля, який належить потерпілій, справді розбите скло біля водійського місця", - повідомили в міліції.

Експертом виявлено залишки білої гуми, з чого зроблено висновок, що по автівці стріляли з пристрою для відстрілу гумових куль.

"При подальшому опитуванні свідків з’ясувалося, що власниця постраждалого авто перед цим припаркувала його таким чином, що це заважало проїзду інших машин. Дехто з водіїв, які хотіли там проїхати, навіть робили спроби вручну відсунути машину", - зазначається в повідомленні.

"В таку ж ситуацію потрапив і згаданий BMW, тож його водій або пасажир, роздратований неможливістю проїхати, вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і вистрілив з нього по машині, яка перешкоджала проїзду - просто з метою покарати її власника за неправильну парковку", - заявили в міліції.

"Звісно, подібні дії трактуються законом як хуліганство, проте жодних політичних мотивів у хулігана не було", - підкреслили правоохоронці.

Наразі вже з’ясовано держномер BMW та особу його власника. Вживаються заходи щодо його затримання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News