Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман думає, що Литвин їй влаштував брежнєвщину

П'ятниця, 23 вересня 2011, 11:48

Радник президента Ганна Герман обурена заявами Верховної Ради свою адресу, де її звинуватили в "безцеремонності" і популізмі.

"Заява прес-служби  Верховної Ради – у дусі брежнєвських часів. Тоді після таких заяв зазвичай ув'язнювали тих, проти кого такі заяви були скеровані. Мені цікаво, яким буде наступний крок прес-служби  парламенту", – заявила Ганна Герман, яку цитує її прес-служба.

"Я б порадила прес-службі Верховної Ради просто поцікавитися, що думають люди. Впевнена, що так, як я, думають більшість людей, про що свідчить вкрай низький рівень довіри до парламенту. Я просто озвучую думку громадян України, які висловлюють її вже не лише вдома на кухні, а вже й на вулиці під час масових акцій протесту", – сказала  Герман.

"Я абсолютно переконана, що пенсії прокурорів, суддів  та інших  чиновників треба зменшувати. У суспільстві має бути справедливість. Високопоставлені чиновники мають розділяти з народом усі труднощі, які країна переживає у період реформ", – підкреслила Ганна Герман.

Раніше Герман розкритикувала Верховну Раду за відмову урізати пенсії прокурорам і суддям.

У відповідь прес-служба Верховної Ради заявила, що Герман демонструє повне нерозуміння правових реалій, юридичне невігластво та гіпертрофовану переоцінку власної ролі та місця у політичній системі України.

В прес-службі нагадали, що за чотири роки парламентської роботи нинішній радник президента виступила автором лише 5-ти та співавтором 3-х законопроектів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: