УБОЗівець, який громив скандальні футболки, їздить на машині для багатіїв

Середа, 28 вересня 2011, 15:32

Заступник начальника відділу київського УБОЗ Максим Брязкало їздить на машині Porsche Cayenne Turbo.

Про це у своєму Facebook написав директор компанії ProstoPrint Денис Олейников, який виїхав за кордон після погроз про арешт на його адресу.

"Легендарний "Порш Кайєн" заступника начальника відділу київського УБОЗ Максима Брязкала (офіційна зарплата - трохи більше 3 тисяч гривень)", - написав Олейников, розмістивши відповідне фото у себе на сторінці.

"За його (та аналогічних крутотачіл) дислокацією можна визначити температуру всередині УБОЗ: якщо все спокійно, пацани паркують "Порше" і "Рандж Ровер" прямо по Горького. Якщо якась заворушка типу флешмобу з журналістами, відганяють аж на Боженка. Ну, а якщо so-so, ставлять на Володимиро-Либідській, щоб і йти не далеко, і в очі не кидався", - додав він.

Фото з Facebook Олейникова 
 

Porsche Cayenne Turbo в інтернеті коштує до 150 тисяч доларів.

Раніше Олейников заявляв, що захопленням офісу ProstoPrint керував "заступник начальника відділу УБОЗ Києва Брязкало Максим Миколайович, службове посвідчення KM142498".

"На справу" він прибув на тюнингованому Порше Кайєн, держномер АА 4643 IX, цю ж "гарненьку машинку" можна щодня бачити на парковці біля будівлі УБОЗу ", - повідомляв він.

"Українська правда" звернулася до прес-служби київської міліції з інформаційним запитом щодо джерел доходів Брязкала.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...