Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макаренко сподівається потиснути Діденку руку на свободі

Понеділок, 5 вересня 2011, 15:28

Екс-керівник Держмитниці Анатолій Макаренко сподівається, що у понеділок колишній перший заступник голови "Нафтогазу України" Ігор Діденко опиниться на свободі.

"Сподіваюсь, що сьогодні мені вдасться потиснути руку Ігорю Діденку не через клітку, а особисто", - сказав він кореспонденту "Української правди" у Печерському райсуді Києва, де зачитують вирок Діденку.

"Ми з ним (Діденком) близько 100 разів разом прибували до зали суду в одному автозаку. Але сьогодні я сподіваюсь на справедливий суд і дуже очікую його звільнення", - додав Макаренко.

На запитання, чому Макаренко жодного разу не з’являвся на засідання суду раніше, а прибув лише 5 вересня, екс-керівник Держмитниці відповів: "Це інтуїція і надія".

При цьому Макаренко заявив, що відчував дискомфорт з приводу того, що він був звільнений раніше, ніж Діденко: "Чесно кажучи, на душі було нелегко. Я офіцер і в мене було відчуття провини".

На запитання, чим викликане можливе звільнення Діденка – справедливістю суду чи зовнішнім чинником – Макаренко відповів: "Я би не хотів зараз коментувати це питання, адже Ви й самі знаєте відповідь".

Тим часом, станом на 15:15 у суд продовжують зачитувати вирок Діденку, до суду прибуває все більше політиків і журналістів, там майже нема місця.

Зокрема, до суду прибула колишній прес-секретар екс-президента Віктора Ющенка Ірина Ванникова.

За весь час зачитування вироку Діденко жодного разу не зупинився – він ходить по камері.

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування