У лідера афганців - обшук. Оголошено загальну мобілізацію?

Четвер, 13 жовтня 2011, 11:22

У квартирі лідера організації воїнів-афганців "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова проводиться обшук.

Про це в середу на мітингу в Києві повідомив голова Федерації профспілок працівників малого та середнього бізнесу В'ячеслав Рой, пише "Остров".

Водночас, громадський рух "Спільна справа" повідомляє, що близько 11-ої озброєні співробітники податкової заблокували роботу офісу організації воїнів-афганців.

За даними руху, під час захоплення приміщення було побито працівницю офісу Юлію Літохіну.

"Співробітники Голосіївського райвідділу міліції, які були викликані на місце подій, відмовляються фіксувати тяжкі правопорушення, що були вчинені нападниками під час захоплення офісу", - зазначили у прес-службі руху.

Ветерани Афганістану пов’язують дії правоохоронців зі своєю політичною діяльністю, зокрема – з їхньою акцією порти скасування виплат під Верховною Радою 20 вересня.

За словами Роя, у зв’язку з обшуком афганці оголошують загальну мобілізацію. У чому полягає мета цієї мобілізації та які будуть подальші дії ветеранів війни в Афганістані, голова Федерації профспілок працівників малого та середнього бізнесу не уточнив.

На 14 жовтня запланований організований афганцями Форум громадських організацій України. Однак час і місце проведення форуму досі не відомо.

Водночас, в Українській спілці ветеранів Афганістану про заклики до мобілізації нічого не знають, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Ми підписали меморандум з урядом і не бачимо причин для якихось акцій протесту. Крім того, ми не маємо ніякого відношення до організації ветераніввійни в Афганістані" Ніхто крім нас ", - підкреслили у спілці.

Раніше заступник начальника оргвідділу Союзу афганців Віктор Іщенко заявив, що афганці та чорнобильці свої мітинги скасували, бо їм залишили пільги.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування